Gemert

Wim Verhoeven

Verhoeven - Het is een beleving de aardbeien uit uw omgeving. Asperges puur en lekker uit uw streeck.

Wim Verhoeven is aardbeien- en aspergeteler in Gemert. Aardbeien en asperges groeiend op een klein bedrijf in een groene omgeving. Ingepast binnen weilanden, bos en water. Het bedrijf is een familiebedrijf, wat meerdere generaties teruggaat. Waar Willem Verhoeven een gemengd bedrijf voerde, maakte Cor Verhoeven er een fruitbedrijf van, waarna Wim Verhoeven zich is gaan toespitsen op aardbeien en asperges. Op de Heuvel was vroeger een klein winkeltje bij het bedrijf waar deze producten werden verkocht. Dat gebeurt nu niet meer. Producten worden nu geleverd aan de veiling en aan winkels in de omgeving. Door direct aan winkels te leveren, komen asperges en aardbeien rechtstreeks van het land, vers in het schap te liggen.

Asperges worden in de volle grond geteeld zowel via de gangbare als via vervroegde teelt. Hierbij wordt duurzame warmte overgedragen vanuit buurbedrijf van den Boomen; zij produceren warmte vanuit afgewerkte champignonmest.

Aardbeien worden op het bedrijf geteeld van half april tot begin november. Eerst in de kas, daarna onder plastic tunnels en vervolgens in de volle grond. Er wordt zoveel mogelijk geproduceerd op natuurlijke wijze, met zo weinig mogelijk bestrijdingsmiddelen.

Het bedrijf is aangesloten bij ‘Vrije heerlijckheid streekproducten’, omdat het belangrijk is dat consumenten een vers product krijgen en duidelijk is, waar en hoe het product geteeld wordt.

Verkooppunten

De producten van Wim Verhoeven zijn hier verkrijgbaar:

Contactgegevens

Galgeveldseweg 15
5421 XD Gemert


T: 06-20795808
E: 7zusjes@live.nl
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Contact