Gemert

Roland & Yvonne van Asseldonk

Van Asseldonk - Ga niet voorbij aan de aardbei, vers uit de streeck!

Aardbeienkwekerij van Asseldonk is een begrip in Gemert, het bedrijf is van vader op zoon overgegaan en is in de loop der jaren flink gegroeid.

Roland teelt aardbeien van april tot Kerstmis. Ze worden geteeld in de vollegrond, ‘zoals een aardbei moet smaken’. Daarnaast worden aardbeien op stellingen in de buitenlucht geteeld. Het voordeel hiervan is dat aardbeien minder kwetsbaar zijn voor weer en wind en dat het voor het personeel prettig plukken is.

Roland en Yvonne hebben ook kassen waar aardbeien groeien. Hier worden in het voorjaar en najaar aardbeien geoogst. De kas wordt verwarmd, hierdoor heeft de aardbei een volle zoete smaak en lijkt zelfs te glimmen. Roland kweekt zijn aardbeienplanten zelf op; stekjes van de moederplant groeien uit tot planten die in de grond, op stellingen én in de kas, lekkere aardbeien uit de streeck geven. Yvonne heeft een boerderij-winkeltje, waar ze de aardbeien in verschillende sorteringen verkoopt en ook allerlei aanverwante artikelen. In verschillende supermarkten en op taarten van de bakker vindt u de aardbeien van Roland en Yvonne terug!

Dus ga niet voorbij aan de aardbei…

Huisverkoop:
Medio april tot september
Maandag: 13:00 – 18:00 uur.
Dinsdag t/m vrijdag: 10:00 – 18:00 uur.
Zaterdag: 09:00 – 17:00 uur.
Nadien andere openingstijden, na kerst gesloten.

Medio april tot aan de zomervakantie hebben we een kraampje in het centrum van Gemert. Elke zaterdag van 9.30 – 16.00 uur.

Verkooppunten

De producten van Roland & Yvonne van Asseldonk zijn hier verkrijgbaar:

Eigen verkoop

    Wijnboomlaan 33
    5421 ZS Gemert

Contactgegevens

Wijnboomlaan 33
5421 ZS Gemert


T: 06 - 53 70 38 36
E: asselaardbei@planet.nl
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Contact