Gemert

Jeroen & Wendy Smits

Nesco Champignons - (H)eerlijcke champignons uit de buurt.

20 jaar geleden is Jeroen Smits begonnen met het telen van champignons. Na de vakschool heeft hij jaren gewerkt bij een champignonteler waar hij veel kennis en ervaring heeft opgedaan. Later is hij bij zijn vader gaan werken en uiteindelijk heeft Jeroen de kwekerij overgenomen. Nu is hij eigenaar van een prachtig bedrijf dat er voor zorgt dat u eerlijke champignons kunt eten die voldoen aan alle eisen van nu.

Tegenwoordig gaan steeds meer dingen terug naar de basis, terug naar hoe het ooit was, terug naar het begin. Daarom heeft Jeroen ervoor gezorgd dat ze een champignon telen die eerlijk en vooral ook gezond is, gewoon puur natuur! Het is namelijk zo dat de champignons van Jeroen 100 % natuurlijk geteeld zijn, dus zonder chemische stoffen of onnatuurlijke toevoegingen.

Het feit dat ze in Gemert-Bakel geteeld worden en ook in de winkel liggen heeft als voordeel dat ze echt vers zijn, alsof u ze bij de teler zelf haalt! Vers betekent, langer houdbaar, mooier maar vooral ook lekkerder. Een champignon is naast een gezonde vleesvervanger ook heerlijk in tal van gerechten. Je kunt het zo gek niet bedenken of een champignon past erbij.

Een gezonde eerlijke champignon, dat proef je! Onze champignons zijn te verkrijgen bij de lokale supermarkten.

Verkooppunten

De producten van Jeroen & Wendy Smits zijn hier verkrijgbaar:

Contactgegevens

Deelse Kampen 1
5421 ZN Gemert

Bekijk de website

T: 06 - 18 24 89 62
E: info@nescochampignons.nl
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Contact