Bakel

Hans & Monique van Lierop

Dijli B.V. - Proef heerlijcke asperges uit uw vertrouwde streeck!

Hans en Monique van Lierop hebben een modern gemengd familiebedrijf aan het Muizenhol in Bakel. Naast het houden van melkkoeien worden er ook al generaties lang asperges geteeld. Eind jaren ’50 startte de vader van Monique met de teelt in Deurne. Een zevental jaren geleden hebben Hans en Monique als vierde generatie het bedrijf in Bakel overgenomen. En de vijfde generatie? Wie weet!

Bij Hans en Monique worden asperges op de gangbare manier geteeld: met zwart-wit folie. Dus zonder het kunstmatig verwarmen van de grond waar de aspergeplant zich op 20 cm diepte bevindt. Moeder natuur moet zijn werk doen. Doordat ze kiezen voor de juiste grondsoort in combinatie met lekkere aspergerassen én het gewas uitstekend verzorgen, oogsten zij ongeveer 12 weken in het voorjaar een bijzondere smaakbeleving; Vrije heerlyckheid asperges onderdeel van Vrije heerlijckheid streekproducten.

Sinds 2004 verkopen Hans en Monique hun lekkere Baokelse asperges, evt. geschild en verpakt, aan huis in een gezellig winkeltje. Hier kunt u ook terecht voor diverse aanverwante artikelen zoals Vrije heerlijckheid aardbeien en eieren. Smakelijke en verse lokale producten, dat is waar Hans en Monique naar streven!

Verkooppunten

De producten van Hans & Monique van Lierop zijn hier verkrijgbaar:

Eigen verkoop

    Muizenhol 4
    5761 PT Bakel
Voor openingstijden zie website

Contactgegevens

Muizenhol 4
5761 PT Bakel

Bekijk de website

T: 06 - 48 62 86 87
T: 0492 - 34 31 48
E: muizenhol@aspergesbakel.nl
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Contact