Gemert

Peter & Jolanda van der Heijden

Aspergeboerderij van der Heijden - Ga voor het heerlijckste kwaliteitsproduct uit eigen streeck!

Peter en Jolanda runnen al 30 jaar aspergeboerderij van der Heijden aan de Deel in Gemert. Zij gaan voor een kwalitatief smakelijk vers product van eigen land. Door zich aan te sluiten bij de Vrije heerlijckheid streekproducten kunnen Peter en Jolanda zich versterken en de consument een eerlijk product aanbieden uit eigen streek.

Peter en Jolanda telen zo’n 12 hectare witte en groene asperges. De aspergebedden worden afgedekt met folie waarbij de vroege rassen nog eens extra worden voorzien van mini tunnels. Op deze manier kunnen ze op natuurlijke wijze, afhankelijk van het weer, begin april asperges oogsten.

Zodra het seizoen start, openen ook de deuren van hun boerderijwinkel met een uitgebreid assortiment. In deze winkel kan de consument zien hoe asperges geschild en verpakt worden zodat ze verzekerd zijn van een vers product. Klantvriendelijkheid staat hoog in het vaandel bij Peter en Jolanda. Consumenten kunnen altijd terecht met vragen over het bereiden van asperges. Ieder jaar zijn er vernieuwde recepten en originele cadeaupakketten verkrijgbaar.

Tot ziens bij Peter en Jolanda

Verkooppunten

De producten van Peter & Jolanda van der Heijden zijn hier verkrijgbaar:

Eigen verkoop

    Deel 88
    5421 RV Gemert
Voor openingstijden zie website

Winkels

Contactgegevens

Deel 88
5421 RV Gemert

Bekijk de website

T: 06 - 22 54 78 83
T: 06 - 46 56 60 32
T: 0492 - 36 71 46
E: vdheijdenpeter@xladsl.nl
Wilt u meer weten? Neem contact met ons op! Contact